tiistai 30. syyskuuta 2014

Uusia tuulia blogissa

Leffaurakka-blogi on nyt yhdistynyt osaksi Kirjaurakka-blogia, ja kaikki aikaisemmin leffoista kirjoitetut jutut löytyvät nyt täältä Kirjaurakka-blogin puolelta. Kahden blogin yhdistäminen bloggerissa oli todella nopea ja vaivaton juttu. Ainoastaan tunnisteiden (eli tagien) kanssa on nyt vähän ylimääräistä hommaa, koska käytin tageja eri tavoin kummassakin blogissa. Jos huomaatte, että siirron myötä linkkejä on mennyt rikki tai jotain muuta epätoivottavaa on päässyt tapahtumaan, kertokaa toki minullekin. Toistaiseksi kaikki on näyttänyt menneen ilman teknisiä ongelmia.

Seuraava urakka onkin hallita blogin sisältöjä. Jos tänne eksyy ensimmäistä kertaa, eikä tiedä kummastakaan urakkaprojektistani mitään, on varmasti ulalla. Elokuvista kertovat kirjoitukset kun vain ovat putkahtaneet yhdistämisen myötä kirjoista kertovien postauksien lomaan, ilman erityisiä selityksiä.

Toivottavasti blogiuudistuksen myötä saan taas uutta intoa kirjoittamiseen. Yöpöydällä lojuu sama kirja, mikä siellä on ollut keväästä asti. Pitäisi lukaista se loppuun nopsasti!

1 kommentti:

 1. Hei!

  Olen kirjallisuuden opiskelija Itä-Suomen yliopistossa ja teen pro gradua Kari Hotakaisen teosten vastaanotosta kirjablogeissa ja ammattikritiikissä. Teokset ovat Luonnon laki, Jumalan sana, Ihmisen osa ja Juoksuhaudantie. Tutkin sitä, miten edellä mainittuja teoksia on arvotettu.

  Olen huomannut, että sinulla on kirjoituksia juuri näistä teoksista. Kaipaan kuitenkin enemmän tietoja sinusta, jotta voisin muodostaa lukijakuvaa. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Käytän lopullisessa työssäni nimimerkkiäsi. Tarvitsisin sinusta seuraavia tietoja: ikä, sukupuoli, ammatti, koulutus ja asuinpaikkakunta. Lähetä tiedot sähköpostiini mahdollisimman pian: helipaa@student.uef.fi.

  Jos kaipaat lisätietoja tutkimuksestani, vastaan tiedusteluihin mielelläni. Kiitos vastaamisesta!

  Terveisin
  Heli Paakkunainen

  VastaaPoista

Luen kaikki kommentit, vaikka en aina heti ehdikään niihin vastata. Kiitoksia mielenkiinnostasi blogiani kohtaan, ja tervetuloa toistekin!