tiistai 25. lokakuuta 2011

Matkalle kirjailijoiden maailmaan

Törmäsin tällaiseen Lomalinjojen mainokseen:

Kahden tunnetun naiskirjailijan Englanti

Kirjallisuusmatka Englantiin vie kahden merkittävän brittikirjailijan, Agatha Christien ja Jane Austenin, jalanjäljille. Matka vie niihin maisemiin, joissa he liikkuivat, elivät ja imivät vaikutteita. Viiden päivän kirjallisuusmatkan kohteita ovat mm. Agatha Christien Greenwayn kesäpaikka ja Jane Austenin kotikaupunki Bath.

Hieman hintava reissu, mutta olisipa kyllä ihanaa! Toisaalta, jos suunnittelisi tällaisen reissun Brittein saarelle ihan omatoimisesti, voisi Austenin ja Agathan lisäksi soppaan heittää vielä muitakin kirjallisia ja tv-sarjojen paikkoja. Tuleeko mieleen mielenkiintoisia paikkoja, jossa olet käynyt tai haluaisit käydä? Kaikki vinkit otetaan kiitollisina vastaan suunnitelmien laatimista varten!

3 kommenttia:

 1. Oi, ihanan kuuloinen matka! Tosin halvemmalla varmastikin pääsee jos lähtee omatoimisesti.

  Itse en ole vieraillut Briteissä enkä sen puoleen hirveästi muissakaan maissa, joten en tiedä kohteista. Mutta sitten kun lähden seuraavan kerran lomalle uuteen maahan, niin ehdottomasti kiinnostaa kirjallisissa paikoissa vierailu :--)

  VastaaPoista
 2. Lontoossa liikkuvalle kirjatoukalle suosittelisin käyntiä Highgaten hautausmaalla. Se on vaikuttava paikka! Tosin, jos haluaa nähdä ne Niffeneggerin Hänen varjonsa tarinassa mainitut paikat, ja tunnelmoida oikein perusteellisesti Chevalierin Pudonneiden enkelien tyyliin, pitää varata paikka kierrokselle etukäteen...

  VastaaPoista
 3. Minua kiinnostaa hirveästi Viiltäjä-Jackin tarina. Vaikka Lontoossa olen muutamaan otteeseen pyörinytkin, en ole Whitechapeliin päätynyt. Patricia Cornwell kirjoitti aiheesta todella mielenkiintoisen teoksen.

  VastaaPoista

Luen kaikki kommentit, vaikka en aina heti ehdikään niihin vastata. Kiitoksia mielenkiinnostasi blogiani kohtaan, ja tervetuloa toistekin!