perjantai 21. lokakuuta 2011

Mitä haluaisit kysyä kirjaurakoitsijalta?

Vielä on pari kuukautta kirjaurakkaa jäljellä ja monta kirjaa edessä. Valmistaudun jo pikku hiljaa loppureflektioon. Nyt on siis aika keksiä kysymyksiä luku-urakkaan liittyen. Vastaan niihin viimeistään vuodenvaihteen jälkeen, kun mietin koko vuotta ja pohdiskelen, tulikohan se käytettyä hyödyllisesesti!


4 kommenttia:

 1. Minä voisin kysyä seuraavaa: aiotko jatkaa blogiasi, vai oliko tämä tällainen kertaluontoinen vuoden pätkä. Entä onko lukutahtisi ollut sopiva: tuntuuko että olet projektin takia joutunut lukemaan enemmän kuin olisi ollut aikaa? Eli luetko luultavasti myös ensi vuonna yli 100 kirjaa?

  VastaaPoista
 2. Onko tullut fyysisiä oireita ja kiputiloja?
  Onko jäänyt hirveästi leffoja ja sarjoja nyt väliin ja olet tippunut ihan kärryiltä kaikesta muusta maailman menosta?
  Joko tekisi mieli kirjoittaa kirja?
  Jos lukemistasi kirjoista saisit päättää, että yksi olisikin sinun kirjoittamasi, niin millä näistä haluaisit mieluiten ylpeillä?
  Mihin kirjaan samaistuit eniten?
  Minkä kirjan maailmassa haluaisit elää?
  Minkä kirjan maailmassa et missään nimessä haluaisi elää?
  Mikä oli ehdottomasti suurin pettymys/positiivisin yllätys?

  VastaaPoista
 3. Oletko kokenut lukemisen pakkopullaksi? Onko into lukemista kohtaan säilynyt vai etkö halua enää nähdäkään kirjoja tämän vuoden jälkeen? Jos sinä tekisit 100 kirjaa jotka täytyy lukea ennen kuolemaa, olisiko tältä listalta monikin mukana? Miten sinä jaksat/jaksoit?

  VastaaPoista
 4. Kaiken edellä kysytyn lisäksi minä haluaisin nähdä energiakaarena vuoden lukemisharrastuksesi kulun. Missä vaiheessa tökki pahasti tai usko loppui? Milloin tuntui, että vain laskettelet valoon? Milloin kohosi pulssi, milloin taas se rauhoittui tasaiseksi jytkeeksi?

  Lisäksi tietysti haluaisin kuulla, mitä kirjoja listoilta et jättäisi missään nimessä lukematta.

  Ja että jatkatko listojen kahlaamista, vai joko mielesi tekee vilkuilla toisaalle?

  VastaaPoista

Luen kaikki kommentit, vaikka en aina heti ehdikään niihin vastata. Kiitoksia mielenkiinnostasi blogiani kohtaan, ja tervetuloa toistekin!