tiistai 27. joulukuuta 2011

Suomalaiset leffat IMDb:ssä

Pienen kaivelun jälkeen onnistuin saamaan IMDb:stä esille Top 50 -listan elokuvista, joiden esityskieli on suomi. Äänestäjämäärä on verrattain pieni tässä suomalaisten leffojen listauksessa, mutta jos valitsisin katsottavat kotimaiset leffat tältä listalta, on se ainakin yhtenäistä leffaurakan kokonaisuuden kannalta.

3 kommenttia:

 1. Linkki on rikki.

  Olisi muuten aika kiva, jos lisäisit blogisi Blogilistalle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos huomiosta! Linkki on nyt korjattu.
  Blogilistalle? Pannaan tutkintaan... heti vuodenvaihteen jälkeen. Nythän blogi on vielä vähän kesken, kun on tuo edellinenkin urakka kesken. Tammikuussa joutunen hoitamaan kahta blogia yhtä aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Hei tämä on hieno juttu. Leffavinkkejä tulee varmasti "liikaa". IMD:n kotimaisten lista painottuu uusimpiin filmeihin, mutta esimerkiksi listan 50:s Postia pappi Jaakobille on todella hyvä, moni muukin. Hilman päivät on hyvä filmi, mitä ei aiemmissa listauksissa ollut ja pidin Täynnä Tarmoa filmistä. Ulkomaisista filmeistä tulee varmasti ylitarjontaa, jokun Vietnam elokuva on varmasti must, kuten Citizen Kane, Auringonlaskun katu, suosittelen myös Ihmemaa OZia, mukava lasten tarina :)

  VastaaPoista

Luen kaikki kommentit, vaikka en aina heti ehdikään niihin vastata. Kiitoksia mielenkiinnostasi blogiani kohtaan, ja tervetuloa toistekin!