keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Luku-urakasta uutisoitiin nettipalvelussa

Kotiäidin lukutavoitteen ja siinä epäonnistumisen on huomioinut taiteeseen ja kulttuuriin keskittynytCult24-uutissivusto. Jos olisin arvannut blogini saavan tällaista huomiota, olisin käyttänyt vähän enemmän aikaa epäonnistumis- ja selittelytekstin luomiseen. Nyt tein sen kiireessä vuodenvaihteenjuhlinnan lomassa.

Juttu on on otsikoitu "Kotiäiti yritti lukea top 100 -listan läpi - kuinka kävi?". Eihän siinä pyristely auta, yritykseksihän se jäi. Jotenkin vain sanavalinta vaikuttaa naljailulta. Ehkä tavoitteesta jääminen onkin herkempi paikka kuin uskallan tunnustaa. Otsikko on kuin suolaa haavoihin.

Blogin tilastoista näkyy, että 42 vierailijaa on tullut lukemaan tekstejä tuon nettiartikkelin kautta. Leffablogin puolelle kävijöitä on tullut 35. Kirjat kiinnostavat siis satunnaisia lukijoita enemmän kuin elokuvat.

Jos huomaatte viittauksia kirjaurakkaani jossain toisaalla, niin kertokaa minullekin. On ihan mielenkiintoista nähdä millaisia ajatuksia urakkalukemiseni muissa herättää.

9 kommenttia:

 1. Ei ihme, että olet saanut huomiota, sillä olihan tätä todella mielenkiintoista seurata! Tällä saralla odotellaan vastauksia joskus parisen kuukautta sitten esitettyihin kysymyksiin ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä vastaukset ovat tulossa! On aika paljonkin herännyt ajatuksia urakasta ym. joten jaksotan tällaista pohdintaa ja vastauksia kysymyksiin sitten useampaan postaukseen. Koetan saada nuo kahdeksan viimeistä kirjaa nopsaa luettua, minkä jälkeen on kivempi tehdä niitä yhteenvetoja. Myös jonkinlainen arvonta ja kilpailu on tulossa. Pääsen palkitsemaan lukijoita :)

  Toisin sanoen, blogi ei kuole vaikka vuosi jo vaihtui!

  VastaaPoista
 3. Voi, tuo on hieno, hieno huomio, Raisa! Etkä ole epäonnistunut - SATA kirjaa on mahdoton määrä!

  VastaaPoista
 4. Minä olen ihan samaa mieltä kuin Paula: et ole epäonnistunut. Vain 8 kirjaa uupuu. Minusta blogiasi on ollut hieno seurata.

  VastaaPoista
 5. Tökerö otsikkohan tuo on! Urakkasi oli aivan valtava ja innolla odotin (ja odotan edelleen) aina uusia lukukokemuksia. Monta kirjaa on noussut omallekin lukulistalle kirjoituksiesi perusteella, omista ennakkoluuloista huolimatta :) Tulen varmasti palaamaan näihin kirjoituksiin myös myöhemmin valitessani uusia kirjoja luettavaksi!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kauniista sanoista. Vaikka tavoite jäi vajaaksi niin urakkahomma on ollut niin positiivinen kokemus, että voin vastaavaa suositella kaikille. Juuri tuo, että omista ennakkoluuloista on luovuttava jos meinaa seurata listaa. On tullut vastaan mahtavia lukukokemuksia. Kirjoja joihin ei ikimaailmassa olisi nimen perusteella koskenut.

  Kävijävirta nettiartikkelin kautta on tasaisessa nousussa. Viimeksi vilkaistessani jo 57 kävijää sitä kautta :)

  VastaaPoista
 7. Minustakaan et todellakaan ole epäonnistunut, sata kirjaa on suuri määrä ja joukossa on ollut paksuja, vaiketa klassikkoja joihin esim. minulla menisit uhottomasti aikaa:D

  Hieno huomio, vaikka otsikko onkin hieman tökerö ja blogiasi on ollut suuri ilo seurata!:)

  VastaaPoista
 8. Jutun otsikointi kertoo lähinnä siitä, että ei ole tainnut kirjoittaja juuri kirjoja lukea viime aikoina.

  Blogiasi on ollut aivan mahtava lueskella, toivottavasti jaksat jatkaa jatkossakin!

  VastaaPoista
 9. No huh huh! Kuinka moni meistä kovista lukijoistakaan lukee 92 kirjaa vuodessa?! En minä ;-) Todellakin loistava suoritus! <3

  VastaaPoista

Luen kaikki kommentit, vaikka en aina heti ehdikään niihin vastata. Kiitoksia mielenkiinnostasi blogiani kohtaan, ja tervetuloa toistekin!