sunnuntai 1. tammikuuta 2012

I have FAILED!

92/100 on luettu ja kaksi teosta on parhaillaan kesken. Ihan en siis sataan teokseen asti yltänyt vuoden aikana. Selittelyjä ja tekosyitä voisin esittää vaikka minkä moisia, mutta ehkäpä jätän nämä mutinat nyt tältä erää esittämättä. Aion kuitenkin jatkaa urakkaa ja lukea ainakin loput kahdeksan kirjaa. Vaikka menisi maaliskuulle asti.

Luvassa siis tässä blogissa on vielä muutama klassikkoteos, parhaiden kirjojen listauksia ja pohdiskelua luku-urakan antimista. Ei siis ole syytä lopettaa blogin seuraamista ihan vielä. Kannattaa olla valppaana, sillä uusi urakkani elokuvien parissa alkaa piakkoin. Leffablogi löytyy osoitteesta leffaurakka.blogspot.com. Tervetuloa seuraamaan sen urakan etenemistä.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja kaikista kommenteista sekä onnellista & kirjalista vuotta 2012!

9 kommenttia:

 1. Hieno suoritus joka tapauksessa! 92 kirjaa vuodessa on mahtava määrä!

  VastaaPoista
 2. Upea suoritushan tuo on! Onnittelut ja onnea loppusuoralle!

  VastaaPoista
 3. Onnitelut kuitenkin :)
  Katsoin leffoja aiemmin, joten varmasti seuraan leffaurakkaa, kirjojen lukemisen jälkeen filmit ovat jääneet.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Onnea!

  Ihana uusi blogi - seuraan! :-)

  VastaaPoista
 5. Ja teikäläinenhän alottiki tuon lukemisen vähän myöhässä ku vuos sitten oli kesken vielä edellisen vuoden kirja.
  Ja etkös välissä lukenu sellasenkin, joka ei kuulunu listalle?
  Eiköhän niistä saa lisäaikaa!
  Ja jos siellä listalla on vielä jotain sellasia, että samoilta kirjailijoilta oot lukenu jotain ihan samanlaisia (esim. lisää Austenia?), niin eiköhän ne saa suosiolla jättää väliin? :)

  VastaaPoista
 6. Tiedätkö, että urakoistasi on tehty nettiartikkeli? http://cult24.fi/kotiaiti-yritti-lukea-vuodessa-top-100-listan-lapi-kuinka-kavi/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  VastaaPoista
 7. Jenni, enpä tiennyt kiitos vinkistä! Nyt kyllä näkyy jo blogin statistiikoissa, että 40 kävijää on tuon artikkelin kautta tullut blogiin. Tässähänn ollaan melkein julkkiksia :D

  VastaaPoista
 8. Hieno suoritus! Jään innolla odottamaan luku-urakan paketointia lukijakysymyksien avulla!:)

  VastaaPoista
 9. Minusta suorituksesi on aivan mahtava! Vuosi on turhan tiukka aikaraja, kun kyseessä sentään on melkoisia kivirekiä. Olen seurannut urakkaasi melkein alusta saakka ihaillen ja mielessäni kannustaen. Älä missään nimessä luovuta!

  VastaaPoista

Luen kaikki kommentit, vaikka en aina heti ehdikään niihin vastata. Kiitoksia mielenkiinnostasi blogiani kohtaan, ja tervetuloa toistekin!