lauantai 29. joulukuuta 2012

Kirjavuorikiipeilyä 2013

Haastavaa lukemista -blogissa esitellään Kirjavuori Mount Everestille -haaste.
Haasteen tarkoituksena on lukea hankkimiaan ja saamiaan kirjoja, jotka vain pölyttyvät hyllyissä ja yöpöydän laatikoissa odottamassa lukuvuoroaan.

Pengoin omaa kirjahyllyäni ja sain kasaan Kolille kiipeämiseen riittävän määrän kirjoja. Mukana ovat myös tänä vuonna Joulupukin tuomat kirjat, koska haluan lukea ne ennen ensi joulua!

Kirjavuorikiipeilykirjani vuodelle 2013 ovat tässä:


Mielestäni sain haalituksi kasaan mielenkiintoisen ja riittävän monipuolisen setin haasteeseen tarttumista varten. Nyt vain mietin, että mistä päästä aloitan vuorikiipeilyn!


4 kommenttia:

 1. Kyllä Kolillekin kelpaa kiivetä! :) Aika haastavia kirjoja, joten toivotan onnea urakalle.

  VastaaPoista
 2. Itse aloittaisin Tikapuista. Niillähän on hyvä aloittaa kiipeäminen.

  VastaaPoista
 3. Lähden tähän varmaan itsekin mukaan. Kovin suuria vain ovat nuo määrät tai olen harvinaisen tunnollisesti lukenut noita kirjoja, joita omassa hyllyssäni on. Tuskin sieltä Kolia enempää luettavaa löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota kuva vuoresta ja laita tähän linkkiä. Kiinnostaisi nähdä millaisia urakoita muilla mahdollisesti onkaan edessä ja majaileeko muissakin kirjahyllyissä samoja "unohdettuja" kirjoja? :)

   Poista

Luen kaikki kommentit, vaikka en aina heti ehdikään niihin vastata. Kiitoksia mielenkiinnostasi blogiani kohtaan, ja tervetuloa toistekin!