maanantai 3. joulukuuta 2012

29. All about Eve (1950)

Elokuva kertoo Evestä, nuoresta tytöstä joka idoloi suurta tähteä, upeaa näyttelijätärtä nimeltä Margo Channing. Tavallaan molemmat naiset ovat elokuvassa pääosassa, vaikka nimi viittaakin Even olevan merkittävämmässä osassa.

Tämä elokuva on hyvä osoitus siitä, miten helposti naiset höynäyttävät miehet toimimaan haluamallaan tavalla. Mies, älä luota varauksetta tähtikirkkaina loistaviin viattomiin silmiin!

Mukaansa tempaava ja hauska elokuva. Pidin tästä kovasti ja uskallan tätä suositella muillekin.

Margoa on ilo seurata ja hänelle on kirjoitettu paljon hyviä vuorosanoja.

Margo: I don't see why she hasn't given Addison heartburn.
Bill: No heart to burn!
Margo: Everybody has a heart - except some people.

Elokuvassa nähdään myös pienessä sivuroolissa Marilyn Monroe. Myös hänellä on varsin hupaisaa dialogia, joskaan ei kovin paljoa.


Infoloota

All about Eve/ Kaikki Eevasta

Ohjaus:
Joseph L. Mankiewicz

Pääosissa:
Bette Davis
Anne Baxter

IMDb:n arvio 8.4
IMDb:n sija 93.
AFI:n sija 28.

Kuva Wikipediasta

3 kommenttia:

  1. Marilyn Monroe oli kyllä oiva. En meinannut ihan heti tunnistaakaan. :)

    VastaaPoista
  2. Nyt kun pitkästä aikaa olen katsonut Emmerdalen rästijaksoja, niin tämän elokuvan Eve ja Emmerdalen Eve ovat itse asiassa aika samannäköisiä.

    VastaaPoista
  3. raminsohrab.comSomeone essentially help to make significantly articles I would state. That is the first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the analysis you made to make this actual publish incredible. Great job! for more information visit our website

    VastaaPoista

Luen kaikki kommentit, vaikka en aina heti ehdikään niihin vastata. Kiitoksia mielenkiinnostasi blogiani kohtaan, ja tervetuloa toistekin!